Restaurant Reyna Be | Veenendaal
  • Restaurant Reyna Be VEENENDAAL

    Werelds genieten van tapas al vanaf 18,50 p.p.

    ReserverenMenukaart

Lounge & Wereldrestaurant Reyna Bê

Kom een heerlijke verscheidenheid aan wereldse gerechten bij ons proeven. Onze koks worden geïnspireerd door alle keukens rondom de wereld.

Reyna Bê wil graag met u kennis maken! Wij zien u graag in één van onze wereldse restaurants. Wij zijn gelocaliseerd in Veenendaal en nu ook in Amersfoort om u te laten genieten van onze wereldse gerechten.
Heeft u een verjaardag, vergadering, seminar, bedrijfsborrel, een wereldse meeting of gewoon zin in een lekker hapje en een drankje? Alles is mogelijk bij Reyna Bê, zowel bij ons als bij u op locatie.

Prijzen

Onbeperkt tapas van dinsdag tot donderdag 18,50 p.p en van vrijdag tot zondag 20,50 p.p.

– Tijdens feestdagen hanteren we weekend prijzen –

Kinderen van 4 tot 11 jaar kunnen onbeperkt tapas eten voor 11,75 of een keuze maken uit een kindermenu. Vanaf 12 jaar geldt volwassen prijs

Catering/Partijen

Lounge – Wereldrestaurant Reyna Bé heeft veel te bieden voor zowel zakelijke als privé gasten. Een borrel of diner voor 20 of 1000 personen? In ons sfeervolle restaurant kunnen wij al uw (bedrijfs)feesten, (bedrijfs)borrels, jubileums, zakelijke lunches en diners naar volle tevredenheid voor u verzorgen.

Onze locatie in Veenendaal beschikt over een capaciteit van 180 personen dat opgedeeld kan worden in twee aparte ruimtes. Naast het restaurant beschikken wij over een aangrenzend lounge gedeelte dat geschikt is voor (bedrijfs)borrels en waar u met een klein gezelschap tot 25 personen lekker kunt genieten van een klein hapje en lekkere smoothie of cocktail.

Graag verzorgt restaurant Reyna Bé ook al uw catering wensen op locatie. Van een gezellige vrijdagmiddag bedrijfsborrel voor een klein gezelschap tot heerlijk uitgebreid buffet voor de gehele organisatie of bij u thuis, de mogelijkheden zijn geheel naar uw wensen in te delen.

Bent u geïnteresseerd en wilt u meer informatie ontvangen, neem gerust contact met ons op via de telefoon: 0318 – 50 38 50 of via de e-mail: info@restaurantreynabe.nl 

Graag verzorgen wij voor u een vrijblijvende rondleiding in ons restaurant of bespreken wij uw wensen op locatie.

Reserveer Online

Stuur ons berichten

Liever telefonisch reserveren? Bellen kan naar 0318 50 38 50

Openingstijden

Zondag tot donderdag 16:00 – 22:00

Vrijdag en Zaterdag 16:00 – 23:00

                                                 Telefonisch bereikbaar vanaf 13:00 uur.

Veenendaal

Verlaat 33
3901 RE Veenendaal
0318 – 50 38 50

info@restaurantreynabe.nl